Video ponovo popularan
32

Urnebesna reakcija Harrisona Forda na mađioničarski trik je hit na internetu

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Na TikToku je posljednjih dana posebno popularan snimak koji prikazuje urnebesnu reakciju Harrisona Forda na mađioničarski trik Davida Blanea.

David Blaine je američki mađioničar, a spomenuti video je zapravo isječak iz showa "David Blaine: Real or Magic" iz 2013. godine koji je ponovo postao popularan na spomenutoj društvenoj mreži.

Snimak prikazuje trik koji David izvodi s kartama, a Harrison Ford izgleda zbunjeno od samog početka. David mu je rekao da u mislima odabere kartu - prije nego je potraži u špilu u kom je upravo "uklonjena".

Ford je najavio da je karta o kojoj je razmišljao bila devetka srce. Blane je zatim pokazao na narandžu na kuhinjskom pultu i zamolio slavnog glumca da je "okrene na stranu" kako bi mogao da je presiječe.

@samfawlia he looks like hes abt to cry 😭 #harrisonford #davidblaine #magictrick #cardtrick #magic ♬ original sound - cute

"Pogledaj, karta se nalazi unutar narandže. Molim te, izvadi je", kazao je mađioničar.

U međuvremenu, Ford je naslonio ruku na grudi uz šokiran izraz lica te je drhtavim rukama polako izvadio kartu iz voća te je shvatio da je to karta o kojoj je razmišljao - devetka srce.

Dok je cijela prostorija u zaglušujućoj tišini, u pozadini se čuje žena koja govori: "To je jednostavno ludo".

Ipak, Fordova reakcija je bila najsmješnija reakcija od svih. Okrenuo se Davidu i promrmljao: "Gubi se iz moje kuće".