Zanimljivosti
21

Upoznajte novu "barbiku": Angelicu roditelji ne puštaju samu vani i ne smije imati momke

Klix.ba
Ruskinja Angelica Kenova proglašena je novom ljudskom barbikom. Za razliku od Valerije Lukyanove, ona je odgajana kao lutka od rođenja.

Angelica ima 26 godina, ali još živi s roditeljima. Oni joj određuju šta će i koliko jesti, prave program vježbanja, te joj kupuju odjeću.

"Roditelji su me odgojili kao princezu i nikada me ne puštaju vani samu. Ne smijem se sastajati s momcima i nisam imala nikakva iskustva odraslih ljudi. Rezultat toga je da nisam prilagođena stvarnom životu, ja sam poput žive lutke", rekla je Angelica.

Roditelji su je oblačili kao barbiku još od rođenja, a na izlaske je išla uvijek s mamom. Ovo zvuči totalno bizarno s obzirom na to da ova dječija psihologinja, balerina i manekenka često pozira polugola na fotografijama, a roditelji to odobravaju.

Svoj izgled barbike, kako tvrdi, postigla je prirodnim putem, bez plastičnih operacija. Na društvenim mrežama ima armiju obožavatelja. Obim struka joj je 50 centimetara, a nosi grudnjak veličine 32E.

"Uvijek su mi kupovali najbolje igračke i slali na prestižne obrazovne ustanove. Uvijek su me štitili od svega", rekla je dodavši kako ona nije izabrala ovaj stil života, već njena majka kada je Angelica imala samo šest godina.

Kako bi održala svoje tijelo "savršenim", trenira pet puta sedmično po dva ili tri sata sa ličnim trenerom. Svim svojim fanovima, od kojih dobija veliki broj pisama, poručila je da se uvijek smiju i vole sebe "jer je to tajna prirodne ljepote".

Vezani članci