Vidite li sličnosti?
69

Upoznajte dvojnika Brad Pitta: Djevojke ne vjeruju da sam stvaran

I. B.
Dvojnik Brad Pitta (Foto: Instagram)
Dvojnik Brad Pitta (Foto: Instagram)
Zbog svoje nevjerovatne sličnosti sa Brad Pittom, ovaj Britanac je svakodnevno u centru pažnje, no život mu nije nimalo jednostavan.

Nathan Meads ima 35 godina i samohrani je otac dvije djevojčice. Iako neodoljivo podsjeća na holivudsku zvijezdu, pored ogromne popularnosti, to mu donosi i svakodnevne nevolje.

Kako ističe, Nathanu najviše ispašta ljubavni život.

Naime, obrisao je profile na aplikacijama za upoznavanje jer mu djevojke nisu vjerovale da je stvaran. U porukama mu redovno pišu kako je "fejk profil", a isti i prijavljuju te često mora praviti nove.

Neke od djevojaka su ga i proganjale, dok su one s kojima je izlazio bile "ljubomorne na njegove kćerke".

"U početku im nije smetalo što provodim vikende s njima, a onda su postajale lude. Vikend je jedino vrijeme kada mogu biti sa svojim curama, a tokom sedmice mogu na spojeve", rekao je i dodao kako ga privlači jedan tip žene.

"Osobnost je ključna stvar, i da su porodični tip", objasnio je.

Nathanu su oduvijek govorili kako liči na slavnog glumca, na šta je on odmahivao rukom.

"Neki su čak govorili da je moja majka imala aferu s njim i da mi je Brad otac", priznaje.

Tvrdi i kako se ljudi na ulici često vrate kada prođu pored njega, kako bi mu uzeli autogram ili se fotkali s njim.

Prije tri godine, Nathan je odlučio poslati svoju fotografiju u agenciju za dvojnike i tako počeo zarađivati solidnu svotu novca. Kontaktirala ga je i Dorien Rose, koja važi za dvojnicu Angeline Jolie.

"Po nastupu zarada je između 200 i 500 funti", rekao je on i dodao kako je to dosta više od njegove plaće građevinskog radnika.