Najneobičnija prosidba ikad
0

VIDEO / Unajmio ljude da djevojci poklanjaju cvijeće prije nego što ju je zaprosio

Klix.ba
Kada je Amerikanka Terese Elsey početkom augusta izašla iz kuće misleći da je pred njom jedan sasvim običan dan, nije ni slutila da je očekuje iznenađenje života.

Naime, njen dečko Jack ju je taj dan odlučio zaprositi na krajnje neobičan način. Uspio je nagovoriti apsolutne strance da joj jedan po jedan uručuju cvijet nasred ulice.

Jack je za Huffington Post kazao da je, pošto nije bio pretjerano nervozan zbog same prosidbe, odlučio osmisliti nevjerovatno kompliciran plan koji bi ga učinio nervoznim.

Jack i Teresa su tog dana dogovorili ručak u Muzeju savremene umjetnosti, a na putu do odredišta pratila ih je čitava grupa operativaca, koji su joj uručivali cvijeće.

Na videu se čuju njihovi dogovori o koordinaciji uručivanja. Zanimljivo je da je Teresa prvi cvijet odbila. Po dolasku pred Muzej, gomila neznanaca prilazila joj je s cvijećem, a Jack je gužvu iskoristio da se presvuče u smoking.

Teresa je bila sve zbunjenija, ali kada je Jack kleknuo na koljena i pitao je želi li se udati za njega, odgovorila je "Naravno".

Čin prosidbe pratila je muzika i mnoštvo nepoznatih ljudi koji su novopečene zaručnike nagradili aplauzom.