Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAMETNIJI JE OD VEĆINE OVIH IZ 24%......................
\'Muškarci i žene različita su vrsta životinja\' Monica Bellucci diva je kolja se ne srami pokazati svoje tijelo, a svaki put nas može iznova iznenaditi! Monici Belluci nije dugo trebalo da se vrati na film, a u veneciji je predstavila dramu \'Un ete brulant\' u kojoj glumi ženu ljubomornog muža. Prije samo 15 mjesecu rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu Leonie. U intervju za Nacional otkrila je neke detalje iz filma i iz svog privatnog života. \'osoba koju glumim, kada postane slavna, postaje ružna, agresivna i bezobrazna zato što osjeća da se domogla vlasti i moći\', kaže Bellucci o svom liku Angele koja želi biti u središtu pažnje. \'Ja to ne želim. Svaki glumac mora znati razliku između onoga što jest i onoga što glumi\', nastavlja.
ovo je agapornis, imam istog ovakvog :))
vidi mu kluna, ko da je s focacima paradajz prodavo
lijem suze radosnice xD
Ukrali su i meni papigu, u policiji se i sad vodi kao nestala :(
Dusa pametna :)
africki papagaj? jesu to one sive velike papige? prepametna bica :) ko nije gledao ima klip na yt \"pepi bosanceros\", prica papagaj \"ko veliki\" :D