Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam neki poznavalac umjetnosti, al brate ova ne vrijedi vise od kinder buena!
Ma sta je na ovoj slici umjetnost?? Pa ovo moze i dijete od 5godina nacrtati...mozes mislit uma koji za ovo da 250.000KM, a ljudi umiru od gladi....
Lafo neka Apstraktna umjetnost. Za sve slikare koji ne znaju crtat, kaze se da pripadaju nekom pravcu umjetnosti. Sto Da Vinci nije crto ovakve gluposti, jer je ZNAO crtat. Kakva apsstraktnost i sranja, pa pogledajte sliku, vidi se da Pikaso nije imo sve na broju !
OooO koje sranje od crteza!!Place mi se kad ovo vidim\'
To što ti nemaš za vopi i džoksa, tvoj problem... to što ti kuje nedaju isto tvoj problem... Zapali drinu i desanku u ruke, libo te tuki!
Ne vidite dosta toga. Zar ne primjetite kako su oba oka trokutasta, kako je desna strana lica zgrušena, stim je on dokazao kako mu je teško u životu i jedva prolazi, a s druge strane čistina, kako zna da ce sve proći i kako ima nešto sto je jos uz njega i pomaže mu. Ako pogledate vrat vidite da je na bijeloj strani borba protiv crnog odnosno protiv sile, a na crnoj kako se sila bori protiv necega dobrog. Može se još dosta pričati o slici ali ima dosta knjiga koje možete isčitati. Znate kako kazu: Lahko je kad znate da ste u zatvoru iza rešetaka, ali teško je kad znate da ste u zatvoru bez rešetki.
ljudi, pa ovo je rad mog sina :(
:O ona sam ja tri noći crtao! moj raaaaaaaaaaaaaaaaaaad :(
Auu crnjaka...
Fkt isto da je malo dijete crtalo...
precjenjena umjetnost, ali ono stvarno. bio sam prije nekoliko dana u becu u nekom muzeju. i tako ulazim u salu sa tim crtezima nekog umjetnika. i vidim samo praznu salu velicine za mali fudbal, a na zidovima je nekih 50 slika tog umjetnika. ljudi, ne bi vjerovali, na svakoj je jedna linija nacrtana, jedna jeb.ena linija u razlicitim polozajima. sreca pa je ulaz taj dan bio dzaba. opet kazem, vidjao sam i lijepe crteze koji vrijede, ali vecina je debelo precijenjena. glupiranje obicno
Nekoliko stotina hiljada dolara za karikaturu nekog rokera s retro frizurom?! Pa dobro..... -.-\'