Tri dana jeo samo Viagru
6

Uhvatila lopova i koristila ga kao seksualnog roba

Sarajevo-x.com
Rus koji je pokušao opljačkati frizerski salon je postao žrtva jer ga je frizerka nokautirala, svezala golog i tri dana ga koristila kao seksualnog roba.

Viktor Jasinski (32) je ušao u frizerski salon u Meschchovsku u Rusiji s namjerom da ga opljačka. No, na njegovu nesreću, plan je pošao po zlu.

Kada je je zatražio sav novac od frizerke, upao je u veliku nevolju. Dvadesetosmogodišnja Olga Zajac, koja posjeduje crni pojas u karateu, nokautirala ga je udarcem nogom u glavu, nakon čega je Jasinski završio na podu. Nakon toga ga je svezala kablom od fena i prebacila u drugu sobu gdje ga je skinula. Kako bi ga kaznila, koristila ga je tri dana kao seksualnog roba. Nakon toga ga je odvezala i pustila da ode rekavši mu da joj se "gubi s očiju".

Victor je prvo otišao u bolnicu kako bi liječio otekle testise, a nakon toga je policiji objasnio da je bio talac u frizerskom salonu, te da je bio svezan za radijator i iskorišten kao seksualni rob. Prema njegovim riječima, tokom tri dana je "jeo samo Viagru".

"On je gad. Imali smo seks nekoliko puta. Kupila sam mu nove pantalone i dala sam mu 1.000 rubalja kada je otišao", izjavila je Olga kada su je policajci ispitivali. Nakon toga su oboje uhapšeni.