Bez seksualnih usluga
146

U Japanu možete unajmiti momka za 364 dolara

Klix.ba
Japan je poznat po tome što je prepun servisa koji svim usamljenim muškarcima pružaju priliku da unajme djevojku za razne oblike zabave. U pitanju nije samo prostitucija, jer na servisu Moe Date možete unajmiti djevojku koja će cijeli dan glumiti da je u romantičnoj vezi sa vama, a putem servisa Soine-ya možete pronaći djevojku koja će se maziti sa vama dok gledate neki film.

Slični servisi sada nude usluge i usamljenim damama. Soine-ya Prime svim damama nudi unajmljivanje mladih muškaraca koji će s njima samo prespavati u istom krevetu. Ovaj servis se vodi činjenicom da u nekim noćima ljudi žude za toplinom drugog tijela do te mjere da su spremni platiti potpunom strancu da provede noć s njima.

Soine-ya Prime je inspirisan televizijskom dramom Shimshima, koja prikazuje život mlade žene nakon razvoda, a koja ima problema sa spavanjem. Ona ubrzo otkriva da spava mnogo mirnije uz nekog muškarca.

Ovaj servis klijentima ne pruža nikakve seksualne usluge. Zaposlenim klijenticama nude sve, od spavanja u istom krevetu, maženja, romantične večere, čišćenja kuće i kuhanja objeda u njenom domu.

Zaposlenima je zabranjeno dodirivati klijentice po neprikladnim mjestima, tuširati se zajedno s njima, ljubiti se, fotografisati se ili kontaktirati ih privatno.

Početna cijena za servis u trajanju od sedam sati iznosi 364 dolara. Maksimalna usluga od 12 sati košta 580 dolara.