U Japanu možete unajmiti momka za 364 dolara

Klix.ba
7.12.2012. u 19:15
146
10
U Japanu možete unajmiti momka za 364 dolara
146
U Japanu možete unajmiti momka za 364 dolara
Japan je poznat po tome što je prepun servisa koji svim usamljenim muškarcima pružaju priliku da unajme djevojku za razne oblike zabave. U pitanju nije samo prostitucija, jer na servisu Moe Date možete unajmiti djevojku koja će cijeli dan glumiti da je u romantičnoj vezi sa vama, a putem servisa Soine-ya možete pronaći djevojku koja će se maziti sa vama dok gledate neki film.
Slični servisi sada nude usluge i usamljenim damama. Soine-ya Prime svim damama nudi unajmljivanje mladih muškaraca koji će s njima samo prespavati u istom krevetu. Ovaj servis se vodi činjenicom da u nekim noćima ljudi žude za toplinom drugog tijela do te mjere da su spremni platiti potpunom strancu da provede noć s njima.

Soine-ya Prime je inspirisan televizijskom dramom Shimshima, koja prikazuje život mlade žene nakon razvoda, a koja ima problema sa spavanjem. Ona ubrzo otkriva da spava mnogo mirnije uz nekog muškarca.

Ovaj servis klijentima ne pruža nikakve seksualne usluge. Zaposlenim klijenticama nude sve, od spavanja u istom krevetu, maženja, romantične večere, čišćenja kuće i kuhanja objeda u njenom domu.

Zaposlenima je zabranjeno dodirivati klijentice po neprikladnim mjestima, tuširati se zajedno s njima, ljubiti se, fotografisati se ili kontaktirati ih privatno.

Početna cijena za servis u trajanju od sedam sati iznosi 364 dolara. Maksimalna usluga od 12 sati košta 580 dolara.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: