Turčin preplovio 4.000 kilometara da zaprosi konobaricu

Klix.ba
22.11.2012. u 20:34
115
26
Turčin preplovio 4.000 kilometara da zaprosi konobaricu
115
Turčin preplovio 4.000 kilometara da zaprosi konobaricu
Turčin Ramazan Cullum trenutno čeka deportaciju nakon što je otplovio do Velike Britanije bez vize i pasoša. On se zaputio na sedmomjesečno putovanje do Velike Britanije kako bi zaprosio konobaricu koju je upoznao prije sedam godina tokom odmora na Kipru.
Međutim, kako piše Mirror, žena uopšte nije željela da se sretne s njim, jer su se vidjeli samo nekoliko puta u restoranu u kojem je ona radila.

Nakon što se vratio sa odmora, Cullum je započeo svoju potragu, a prošle godine je uspio da je pronađe na Facebooku. Jedino što je znao je da se ona zove Courtney Murray.

Bivši izvršni direktor jedne kompanije za kreiranje igara za mobilne telefone je nakon toga pokrenuo blog pod imenom "Hunger Strike For Courtney Murray".

Jednom prilikom je napisao: "Courtney, ja stižem. Još uvijek sam na otvorenom moru. Moli se za mene. Volim te previše. Svijet nije lijep bez tebe. Ne želim živjeti bez tebe. Hoćeš li se udati za mene?"

Tokom svog putovanja Cullum je objavljivao svoje fotografije, a nekoliko puta je napisao i da je spreman umrijeti na svom putu do Velike Britanije.

Njena porodica i prijatelji su ga putem bloga molili da ne dolazi i da se ne stavlja u bespotrebnu opasnost jer ona ne želi ni da ga vidi.

"Ako ikada dođeš u Veliku Britaniju, policija će odmah biti obaviještena. Courtney je sretno udata. Ti samo praviš budalu od sebe i stvaraš joj probleme", napisao je jedan od njenih prijatelja.

Cullum se trenutno nalazi u Sussexu, gdje čeka deportaciju.


Komentari (26)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: