|

Turčin napravio Batmobil od tri tone snijega

Turčin napravio Batmobil od tri tone snijega
6
A
Anadolija
21.12.2013. u 10:08
15
komentara
6

dijeljenja
1/5 Foto: Anadolija
2/5 Foto: Anadolija
3/5 Foto: Anadolija
4/5 Foto: Anadolija
5/5 Foto: Anadolija
Vlasnik internet kluba u mjestu Niksar u turskom gradu Tokatu Yasir Sarica (24) veliki je zaljubljenik u lik filmskog junaka Batmana, a ispred svoje radnje je izazvao pravu atrakciju postavivši Batmobil od snijega, kojeg je sam napravio.
Za izradu sniježnog Batmobila upotrijebio je tri tone snijega, a u tome mu je pomoglo i dvadesetak njegovih prijatelja. Batmobil je 4,2 metra dug i 1,8 metara širok, a njegova sličnost sa automobilom flmskog junaka Batmana je nevjerovatna i privlači veliku pažnju prolaznika.

Dosjetljivi Sarica je kazao da se bavi hrvanjem i gimnastikom, a da su mu rukotvorine hobi. Batmanov auto je zavolio igrajući igre na računaru, a uspio je napraviti i dobru reklamu ispred svog internet kluba.

"Četiri dana smo pravili ovaj auto. Utrošili smo blizu tri tone snijega. Radili i noću, a pravili smo samo kratke pauze da se zagrijemo", kazao je Sarica.

Podsjetivši da je i prošle godine napravio sportski auto od snijega i poklonio ga svom bratu, Sarica je kazao da će od sljedećeg snijega koji padne napraviti džamiju sa dva minareta.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...