|

Tri dana skrivala bundu u gaćicama

Tri dana skrivala bundu u gaćicama
0
S
SRNA
17.1.2011. u 22:19
25
komentara
0

dijeljenja
Tri dana skrivala bundu u gaćicama Stephanie Travetta Moreland
Amerikanka Stephanie Travetta Moreland je ukrala skupocjenu bundu i sakrila je tako dobro da policija tri dana nije mogla da otkrije gdje se nalazi.
Skupocjena bunda je ukradena iz jedne radnje u Minnesoti, što su zapazili zaposleni i brzo pozvali policiju. Kada je patrola stigla, zamolili su kradljivicu da prizna zločin, ali se ona samo nasmijala i čak u jednom trenutku podigla haljinu kako bi pokazala da "ne krije ništa".

Kada su zaposleni prebrojali skupocjena krzna u radnji vidjeli su da jedna bunda, baš ona koju je Stephanie tražila da vidi, i dalje nedostaje, policija je morala da debeljuškastu Amerikanku sprovede u pritvor.

Tamo je provela cijeli vikend, čekajući da izađe na sud i odgovori na optužbe vlasnika krznarske radnje. Sjedila je u svojoj ćeliji dva dana, a onda je, na dan kada su je sprovodili do sudnice, pred policajcima podigla haljinu i izvukla bundu iz gaćica koju je tamo uspjela da sakrije.

"Rekla je da ne može više da izdrži i izvukla je", rekao je jedan od policajaca i dodao da Stephanie ima 120 kilograma i da zato nisu ni pomislili da je "salo oko stomaka i na guzi" zapravo bunda uvučena u donji veš.
Prijavi grešku


Komentari (25)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...