|

Traži se Batman koji će zaštititi građane Sarajeva

Traži se Batman koji će zaštititi građane Sarajeva
0
S
Sarajevo-x.com
26.1.2011. u 15:00
173
komentara
0

dijeljenja
Sve učestalija razbojništva, pucnjave, bacanje bombi i ubistva razlog su zbog kojeg se građani Sarajeva osjećaju nesigurno u svom gradu. Nadležne vlasti očito nisu u mogućnosti da se sami izbore za kriminalcima, stoga su Sarajlije odlučile zaposliti super-junaka koji će ih zaštititi. Konkurs je raspisan - traži se Batman s iskustvom.
Veoma interesantan oglas za posao objavljen je na bosanskohercegovačkom oglasniku Market.ba. Građani Sarajeva koji strepe za svoj život zbog porasta kriminala na ulicama njihovog grada, odlučili su zaposliti Batmana.

U raspisanom konkursu navode da traže Batmana koji ima tri do pet godina iskustva u obavljanju sličnih poslova, posjeduje minimalno Visoku stručnu spremu, te poznaje borilačke vještine.

Svi oni koji se odluče prijaviti za konkurs trebaju znati da moraju biti tačni i odgovorni, zatim moraju dobro skrivati svoj identitet, a potrebno im je i vlastito vozilo.

Posao Batmana naravno nije lagan, zato poslodavci, građani Sarajeva, nude Batmanu stalni radni odnos, redovnu plaću, a Batman će moći zaposliti i brata ili rođaka, ukoliko imaju sposobnosti poput Robina.

Sve što se očekuje od Batmana jeste da pomaže građanima u nevolji, sprječava pljačke, pucnjave i ubistva, kontroliše sve općine Kantona Sarajevo i redovno obilazi teren.
Prijavi grešku


Komentari (173)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...