Raj za mušterije
0

Toples frizerke za "vruće" šišanje

Sarajevo-x.com
Australski frizerski salon "Hot Cuts" je pronašao inovativno rješenje da unaprijedi svoj posao i ostvari veći profit. Vlasnik salona je zaposlio toples frizerke, piše britanski list "Metro".

Ukoliko želite "vruće" šišanje, onda je Sydney pravo mjesto za vas. U ovom gradu se nalazi frizerski salon "Hot Cuts" u kojem rade prelijepe djevojke u toplesu. Ovaj salon je praktično raj za muškarce.

Na ovu ideju je došao Poljak Wojtek Wasilewski (26). Trebalo mu je osamnaest mjeseci da pronađe četiri djevojke frizerke koje su spremne skinuti se u toples dok šišaju mušterije.

"Želio sam napraviti salon koji nalikuje klubu za muškarce. Posao ide odlično. Telefon nam zvoni bez prestanka. Nisam iznenađen. Djevojke koje ovdje rade su izuzetno seksi", rekao je Wasilewski.

Cijene šišanja i nisu visoke, s obzirom na pogled na grudi prelijepih djevojaka. Šišanje mašinicom košta 29,95 dolara, šišanje makazama uz pranje kose i desetominutnu masažu glave 59,95 dolara, dok šišanje makazama uz pranje kose i dvadesetominutnu masažu glave košta 69,95 dolara. Za farbanje kose je potrebno izdvojiti 49,95 dolara, a za brijanje 19,95 dolara.