{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Tinejdžerka na ulici stajala s natpisom da ne poštuje roditelje

23.11.2012. u 21:15
5
20
Tinejdžerka na ulici stajala s natpisom da ne poštuje roditelje
5
Petnaestogodišnja Jasmine je bila primorana stajati na prometnoj raskrsnici i držati natpis na kojem je stajalo da ne poštuje svoju porodicu.


Tinejdžerka već dugo prkosi svojim roditeljima, a kap koja je prelila čašu je bio momak kojeg je pustila u svoju sobu tokom noći. Zbog toga su je natjerali da stoji u blizini njihovog doma u Palm Coastu u Floridi sa natpisom koji opisuje njeno nedjelo.

"Puštam momke u svoju sobu u tri sata ujutro i ne poštujem svoje roditelje, djeda i baku", pisalo je na transparentu pored kojeg je stajala Jasmine.

Njena majka Melinda i njen očuh Mike kažu da se Jasmine ponaša neodgovorno otkako je krenula u srednju školu. Kažu da je počela piti, lagati, bježati iz kuće i puštati momke u svoju sobu tokom noći.

Ono tvrde da su već na nebrojene načine pokušali da je smire, ali da ništa nije upalilo.

"Oduzeli smo joj igračke i elektronske uređaje. Nema mobitel, ne može gledati televiziju niti ima pristup internetu. Međutim, ona nam se na sve to samo smije", kaže Melinda.

Kako kažu Melinda i Mike, iako se ova kazna čini brutalnom, to su morali uraditi kako bi bili sigurni da Jasmine neće upasti u još veće probleme u budućnosti.

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju, ali nisu našli nikakve dokaze o tome da Melinda i Mike rade nešto protivzakonito.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: