Tajlanđanka držala škorpiona u ustima

S
Sarajevo-x.com
24.12.2008. u 11:59
0
11
Tajlanđanka držala škorpiona u ustima
0
Tajlanđanka držala škorpiona u ustima
Čak i ljubiteljima bizarnog ovo bi moglo biti previše. Tajlandska "kraljica škorpiona" Kanchana Kaetkaew ne samo da je stavila otrovnog škorpiona u svoja usta, nego ga je tamo držala preko dvije minute, postavivši time novi svjetski rekord.
Ova 39-godišnjakinja će zasigurno zadržati titulu jer su male šanse da se pojavi iko ko bi joj u skorije vrijeme poželio parirati.

Kaetkaew je rekord postavila u Pattayi, gradu u Tajlandu poznatom po burnom noćnom životu i kabaretskim nastupima. Svesrdnu pomoć pružio joj je suprug poznat kao "kralj stonoga". Škorpiona je u ustima zadržala ukupno 2 minute i 1,8 sekundi prije nego ga je ispljunula, saznaje Daily Mail.Priča o vjenčanju ovog nadasve neobičnog para također je frapantna. Naime, na Valentinovo 2006. na ceremoniji vjenčanja, suprug je Tajlanđanki u usta postavio stonogu, a ona je nosila bijelu haljinu prekrivenu škorpionima.

U Pattayi je ovaj put nosila sličnu odjeću, ali i najavila da se neće zaustaviti na ovome. Uskoro planira da se na 33 dana zatvori u prostoriju sa 5.000 škorpiona. Prethodni rekord koji je iznosio 32 dana sama je postavila.Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: