Na Platou Skenderije
88

Sutra se održava najbolji vinski događaj u Sarajevu ovog ljeta “Summer Wine Lounge 2022”

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Centralni vinski događaj za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala biti će održan sutra, u srijedu 17.08.2022. u terminu od 18h do 23h na jedinstvenoj lokaciji na Platou Skenderije u posebnom VIP ambijentu Summer Lounge ljetne bašte.

Kupovinu ulaznice možete izvršiti na dan događaja na ulazu Summer Wine Lounge, cijena ulaznice iznosi 25.00 KM i uključuje degustaciju i prezentaciju najboljih vina.

Izlagači na Summer Wine Lounge su : Podrumi Vukoje 1982 (BiH)

Vinarija Milas (BiH)

Vinarija Matić (BiH)

Vinarija Bagur (BiH)

Vinarija Rubis (BiH)

Vinarija Pajić (BiH)

Vinarija Carski Vinogradi Mostar (BiH)

Vinarija Jungić (BiH)

Vinarija Prelac (Hr)

Vina Korlat (Hr)

Vina Laguna (Hr)

Vinarija Galić (Hr)

Vina Jeruzalem Ormož (Slo)

Prosecco De Giusti (Ita)

Vinarija Danese (Ita)

Vinarija Tombacco (Ita)

Acqua Panna (Ita)

San Pellegrino (Ita)

Steak House Zembilj (BiH)

LedSolar (BiH)

Odabir vinarija i vina se vršio kroz ankete vinoljubaca, vinske radionice i obilaskom vinarija kroz vinske ture u organizaciji kompanije Only VIP.

Pozivamo vas da posjetite najbolji vinski događaj u Sarajevu ovog ljeta i uživate u vrhunskim vinima, vidimo se sutra od 18 sati. Za više informacija posjetite oficijelne stranice kompanije na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Zvanična stranica gdje možete pronaći adresu, kontakt, upute i ostale bitne informacije ove kompanije www.onlyvipsarajevo.com. Kompanija Only VIP poziva sve ljubitelje vina da posjete Wine Shop Sarajevo, gdje mogu uživati u kupovini vrhunskih vina uz pomoć edukovanog osoblja koje će im pomoći prilikom odabira vina.