Podnio zahtjev za razvod
5

Supruga trudnog muškarca udarala nogom među prepone

Klix.ba
Thomas i Nancy Beatie
Thomas i Nancy Beatie
Thomas Beatie, u svijetu poznat kao muškarac koji je rodio troje djece, svoju je suprugu opisao kao nasilnu alkoholičarku, koja ga je često udarala nogom među prepone.

Sve ovo dešavalo se pred djecom, navedeno je u sudskim zapisima. Thomas je nakon devet godina braka i zvanično podnio zahtjev za razvod. U februaru ove godine on je pokušao spriječiti svoju suprugu da u alkoholiziranom stanju vozi njihovo troje djece u školu, nakon čega je Nancy poludjela i počela ga udarati.

U dokumentima se navodi da je trudni muškarac zvao Hitnu pomoć, koja je kasnije i došla u porodičnu kuću Betiejevih. Osim udranja u međunožje, Thomas tvrdi kako ga je supruga 17. januara probudila u 2:00 sata poslije ponoći i udarila ga šakom u lice bez razloga.

Nancy je negirala suprugove navode i opisala ih kao lažne optužbe. Naprotiv, ona je navela da je Thomas taj koji je nasilan i alkoholičar. U sudskom saslušanju, koje je održano ranije ovog mjeseca, sud je dozvolio Nacy da tri puta sedmično posjećuje svoju djecu, koja žive sa Thomasom.

Sljedeće saslušanje je zakazano za 7. maj, kada bi se trebalo više znati o tome kome će djeca pripasti i ko će plaćati alimentaciju.