{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Supruga nije stigla do sale: Otac snimio rođenje sina na ulaznim vratima bolnice

10.7.2014. u 18:24
4
9
Supruga nije stigla do sale: Otac snimio rođenje sina na ulaznim vratima bolnice
4
 
Kada počnu trudove koji znači da će se žena ubrzo poroditi, rijetko koji budući otac ostane priseban. No, Troy Dickerson uspio je čak snimiti cijeli događaj, a njegova supruga nije uspjela ni ući u salu već se porodila ispred bolničkih vrata.
Na snimci se vidi dramatična jurnjava u automobilu ka bolnici. Troy je vozio 150 kilometara na sat i sve snimio kamerom.

"Neću uspjeti, neću izdržati. Moramo stati", vrištala je njegova supruga Kristin koja je bila u 42. sedmici trudnoće kada je osjetila trudove.

Kristin, koja inače priprema žene za porođaj, porodila se na pločniku ispred ulaznih vrata bolnice. Nije uspjela sjesti na kolica i ući u bolnicu jer je beba već krenula izlaziti.

Troy se malo pogubio jer nije iz prve shvatio da je porod krenuo, ali onda je donio sve potrebne stvari i počeo smirivati suprugu. U porođaju im je pomogla i medicinska sestra.

"Izašla je iz automobila i sledila se, samo je stakala. Čuvar i ja smo joj govorili 'sjedni u kolica', ali nije se micala", rekao je Troy.

Mali dječak nazvan je Truett.

"Oduševljena sam snimkom. Bila sam neodlučna u vezi toga da li da je podijelim s ljudima jer je to bio izuzetno intiman momenat za nas, ali kao porođajni pedagog smatram da je cool i da ljudi trebaju vidjeti šta se dešava s našim tijelom", kazala je Kristin.

Ovo im je treće dijete, a imaju i snimke rođenja prvo dvoje djece.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: