{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Studenti na Cambridgeu pokrenuli "gole vijesti"

S
6.3.2010. u 20:55
0
11
Studenti na Cambridgeu pokrenuli "gole vijesti"
0
Studenti na Cambridgeu pokrenuli "gole vijesti"
Studenti u Velikoj Britaniji, koji su na internom TV kanalu Univerziteta Cambridge pokrenuli vlastiti izdanje "golih vijesti", uskoro bi se mogli naći pod policijskom istragom, prenose britanski mediji. Naime, u emisiji u kojoj se pojavljuju, muški i ženski voditelj na sebi nemaju ništa više od vlastitih naočala.
John i Jane, što su pseudonimi dvojca koji se pojavljuje na malim ekranima i studentskoj populaciji "prezentira" vijesti, u prvom izdanju emisije, prikazanom u srijedu, bili su prekriveni samo mantilima dok su hodali do improviziranog studija.

Zatim su se u potpunosti skinuli i stali iza pulta gdje su počeli čitati vijesti koje su se odnosile na različite teme, od ragbija do tračeva o slavnim osobama.

Ove neobične vijesti za univerziteta kakav je u rangu Cambridgea, emitira se, što je mnoge šokiralo, na internom kanalu koji je dostupan svim studentima, a slogan koji su voditelji odbrali, glasi: "Mi smo Gole vijesti i donosimo vam golu istinu".

Trominutni program već je postavljen i na YouTube, a očekuje se da će biti pripreman svake sedmice.

Studenti koji se pojavljuju u ulogama voditelja su priznali da su ih čudno gledali dok su snimali, čak i prije nego je univerzitetski grad bio preokupiran ljudima.

Studentica prirodnih nauka Jane, stara 21 godinu, je izjavila: " Mi želimo stvoriti likove iz komedije, Johna i Jane. Oni ih shvataju previše ozbiljno".

"Trebalo je mnogo uvjeravanja da skinem sa sebe svu odjeću. Nosili smo samo mantile i bilo je prehladno, ali ja se ipak radujem narednoj epizodi".

Seb, koji glumi Johna, također student prirodnih nauka, je pojavljivanje u emisiji prokomentirao sljedećim riječima: " Ja sam definitivno za još epizoda. Nekako se osjećam oslobođeno".

Prema posljednjim informacijama britanskih medija, čitav slučaj privući će i policiju, vjerovatno zbog obnaženosti na javnom mjestu, što, po svemu sudeći, neće zaustaviti ovaj mladi studentski par da nastavi sa otkrivanjem "gole istine".


Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: