Malezija
0

Starica (107) traži 23. muža da izliječi samoću

Sarajevo-x.com
Wook Kundor (Foto: AFP)
Wook Kundor (Foto: AFP)
Malajka Wook Kundor ostat će poznata po mnogobrojnim brakovima koje je sklapala u toku svog života. Sada joj je 107 godina, a u potrazi je za 23. mužem.

Kundor se boji da bi je suprug, s kojim je trenutno u braku, zbog svoje ovisnosti o drogama mogao napustiti te potražiti neku mlađu.

Kad su prije četiri godine stali pred matičara Kundor i njen suprug Muhammad Noor Che Musa (37) bili su medijska atrakcija u državi Terengganu. Ipak, čini se da starica nije zadovoljna, te traži novu ljubav.

Kako je 70 godina mlađi od nje, Muhammad bi, smatra Wook, nakon završetka rehabilitacije, vrlo lako mogao otići svojim putem.

"U posljednje vrijeme osjećam neku nesigurnost", priznala je Malajka novinaru lista Star. "Shvatila sam da sam ja ipak žena u godinama. Nemam mlado tijelo niti sam mladolika kao žena koja bi nekoga mogla privući. Namjera mi je ponovo se udati kako bih izbjegla samoću i to je to."

Dodala je kako će biti usamljena sljedeće sedmice kada bude proslavljala ramazanski Bajram. Drugog dana ovog muslimanskog praznika planira posjetiti muža u bolnici, ako je neko od susjeda preveze do glavnog grada.