{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Šta se desi kada vlasnik uđe u lift i zaboravi psa

S
25.1.2012. u 16:36
0
17
Šta se desi kada vlasnik uđe u lift i zaboravi psa
0
Šta se desi kada vlasnik uđe u lift i zaboravi psa
Sigurnosne kamere u liftu su snimile pravu dramu nakon što je jedan čovjek ušao u lift i odabrao sprat, a pritom je njegov pas, kojeg je držao na povocu, ostao van lifta. Vrata su se zatvorila i nastala je panika.
Kada je shvatio da njegov pas nije ušao s njim u lift, čovjek je počeo paničiti. Znao je da bi rezultat njegove nepažnje mogao skupo koštati psa. Pas nije ušao u lift, jer je njegovu pažnju privukla žena u hodniku zgrade u Chicagu.

Kada su se vrata lifta zatvorila, vlasnik psa je shvatio da još uvijek drži povodac, ali da je njegov pas ostao van lifta. U panici je pokušavao zaustaviti lift, ali mu to nije uspjelo. Kamera u hodniku zgrade je potom pokazala šta se dogodilo s psom. Kada je lift krenuo prema gore i povukao psa, on se bezuspješno pokušao oduprijeti. Doslovno je podignut u zrak, pri čemu je pukao njegov povodac te je završio na tlu. Srećom pas je prošao bez povreda.

"Očekivao sam najgori mogući scenario. Plašio sam se izaći iz lifta i pogledati šta se dogodilo. Volio bih da sam pustio povodac, ali se sve odigralo veoma brzo pa nisam mogao osloboditi svoju ruku", izjavio je vlasnik psa, čije ime nije otkriveno.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: