Nisu oduševljeni gošćom
22

Šprajcu u goste dolazi europska rekorderka u seksu, gledatelji nezadovoljni: To je degutantno

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zoran Šprajc otkrio je da će u njegovoj novoj emisiji "Stanje nacije" gostovati europska rekorderka u seksu Marija Zadravec.

"Ondje gdje je zakazao hrvatski obrazovni sustav uskače 'Stanje nacije': od ovog petka kreće zdravstveno - edukativni serijal o seksualnom obrazovanju mladih, rađen po državnom kurikulumu koji je u nastavnom programu izrazito zanemaren. Mladima, ali i svim starima koji žele nadopuniti svoje znanje o toj tematici, osnove seksa približit će europska rekorderka u seksu Sweet Mery Marija Zadravec i njezin učenik Siniša, Asim Ugljen. Vidimo se na nastavi u petak!", poručio je Šprajc.

"Ništa pametno u toj emisiji, užas", "Čedna hrvatska javnost će u petak imati eksploziju srčanih bolesti", "Kakav seks, naučite djecu kućni odgoj da znaju kad treba reći dobro jutro, dobar dan, dobro večer, hvala, oprosti, itd; to treba", "Emisija sve samo ne zanimljiva i satirična, a sad će biti i degutantna", neke su od rekacija na novu gošću.

Ovom nesvakidašnjom suradnjom na svom Instagram profilu pohvalio se i hrvatski glumac Asim Ugljen.

"Napokon! Nakon toliko godina neispunjene želje, napokon su prepoznali moj potencijal. Kolegica Zadravec i ja nakon snimanja. Bome me iscijedila. I neka je. Oduvijek sam htio snimati takav format i želja mi se ispunila. Bilo je zahtjevno, no zabavno, ali mislim da sam bio ok. Kolegica je zadovoljna i zadovoljena. A ja sam imao lude sreće da za partnericu dobijem Mariju Zadravec, poznatiju kao Mery Sweet, svjetsku prvakinju u sexu, našu najpoznatiju glumicu u filmovima za odrasle, te od sinoć i dobitnicu nagrade za najbolju porno artisticu u industriji", napisao je Ugljen.

Podsjećamo, Marija je odnijela pobjedu na Europskom prvenstvu u seksu koje je održano u Švedskoj u julu ove godine.