{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Snimak "iskolačenih očiju" muškarca pretvorio u medijsku zvijezdu

3.9.2013. u 13:34
0
12
Snimak "iskolačenih očiju" muškarca pretvorio u medijsku zvijezdu
0
 
Britanac John Doyle na YouTubeu je prikazao snimak svoje neobične sposobnosti "izbacivanja očiju", što ga je preko noći pretvorilo u svjetsku senzaciju, a dobio je ponude i za nastupe.
Johnovi snimci sada svakodnevno bilježe hiljade posjeta, a pojavio se u američkom TV programu te je gostovao i u Japanu.

Ovaj 30-godišnjak je svoj neobični talent otkrio zabavljajući goste puba u blizini svog doma, a sada želi i zvanično priznanje za svoje vještine. Smatra da je oborio svjetski rekord, ali do sada nije bio u stanju to dokumentovati.

"Guinessova knjiga rekorda ima stroge kriterije i teško je ispuniti njihove standarde. Mislim da sam u Japanu oborio svjetski rekord u 'izbacivanju očiju', koji trenutno iznosi 12 milimetara, ali je zbog jezičke barijere to bilo teško precizno zabilježiti", rekao je John.

John radi u internet marketingu, a kaže da je vještinu otkrio prije dvije godine, nakon čega je postavio i snimak na YouTubeu. Ubrzo su uslijedili e-mailovi brojnih fanova te je gostovao na televiziji, a kontaktirala ga je i čuvena Ripleyjeva rubrika "Vjerovali ili ne".

John se nada da će svoje vještine uspjeti dobro iskoristiti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: