'Umro je dostojanstveno'
0

Smrt nakon 12 sati seksa sa dvjema djevojkama

Sarajevo-x.com
Mladi ruski biznismen iz Kolomna nedaleko od Moskve umro je nakon što je, zbog opklade, imao seks sa dvjema djevojkama cijelih 12 sati.

Sergej K., 28-godišnji biznismen, s Alinom A. i Galjinom Z. prvo je izlazio odvojeno, a kada su djevojke saznale jedna za drugu, izazvale su ga na maratonski grupni seks. Sve je počelo šalom da on 'ne može cijeli dan', nakon čega je strastveni muškarac prihvatio opkladu da će se sa dvjema djevojkama seksati pola dana, a ako pobjedi, dobija 200.000 rubalja odnosno 4.000 eura.

Kako je kasnije policiji ispričala jedna od djevojaka, mladić je popio nekoliko tableta Vijagre, pivu, te jeo orahe sa mileramom, pouzdajući se u narodne savjete.

Izdržao je 12-satni seks, ali njegov uspjeh zapravo je bio Pirova pobjeda, jer je ubrzo nakon toga preminuo. Vozilo hitne pomoći, na poziv djevojaka, došlo je oko 23 sata, ali je već bilo prekasno. Prilikom konstatovanja smrti ljekari su u karton zapisali 'odumiranje mekih tkiva spolnog organa', a moskovski tabloid "Dan" posvetio mu je članak pod nazivom "Umro je dostojanstveno".