Oduševljava imitacijama
59

Šminker iz Doboja još jednom oduševio transformacijom: Prepoznajete li u koga se sad "pretvorio"?

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Šminker Stefan Subotić još jednom je oduševio sve svojom transformacijom, a ovaj put se odlučio "pretvoriti" u hrvatsku književnicu poznatu po svom "britkom jeziku".
Subotić koji je iz Doboja, ali već neko vrijeme živi u Beogradu, transformisao se u Vedranu Rudan te je na Instagramu podijelio snimak. Koristeći šminku imitirao je njene crte lica, a za cjelokupan dojam stavio je i periku te naočale i nakit kakav hrvatska književnica inače nosi.

Na snimku se može vidjeti kako prije šminkanja pomjera usta dok se u pozadini čuje Vedranin glas, a to nastavlja činiti i nakon transformacije.

"Ovo mi je najjača transformacija. Neponovoljiva Vedrana Rudan", napisao je uz snimak za koji je dobio brojne pohvale.

Stefan se inače uživa prerušavati u zvijezde regionalne, ali i svjetske scene, a sve dijeli na svom Instagram profilu gdje ga prati preko 200.000 ljudi.

Transformacije mu idu od ruke, a samo neke od njih obuhvatile su Tomu Zdravkovića i Silvanu Armenulić, Harisa Džinovića, Acu Lukasa, Novaka Đokovića, Lepu Brenu, ali i Mona Lisu, Michaela Jacksona, Morgana Freemana, Megan Fox, Rihannu, sultaniju Hurem i mnoge druge.

Zanimljivo je da ga je svojevremeno na svom profilu podijelila i Kim Kardashian kada se transformisao u njenu majku Kris Jenner.