Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SESTA JE NAJJACA UBJEDLJIVO.ja jucer ovakav kauc vidjela na smetljistu ispred zgrade
ma jasta. e nek smo mi bosnje pametni. vidi se po situaciji u zemlji.
Najbolje su slike kad su pokriveni zastavama.Danas jos trojica iz Iraka tako idu kuci. Masala!
pola slika photoshop ako nisu i sve :S
A sta ste vi Crni Labudovi (manekeni) oslobodili svega ti? Dobro pamtim kako se tresao Trebevic `95, ja sam mislio da ce se sav srusiti na Sarajevo. Onakav spektakal u zivotu nisam vidio, i mislio sam da ih vise nema gore po brdima, a kad sam vidio kako se chete povlace sa teskim naoruzanjem i koliko im je jos ostalo skontao sam da ih se nikad necemo osloboditi sami.
4 godine su nam držali ruke vezane na leđima ti Ameri koji su donijeli odluku o embargu i isti sproveli u djelo, a kad smo bili dan i po, dva nadomak potpunog oslobođenja zaprijetiše nam bonmbardovanjem ako se ne zaustavimo. Onda su potplatili par stotina futavaca da šire šuplju o tome kako su nas eto oni \'spasili\'. Kad nas Smrdi opet napadnu od sveg srca želim tim futavcima da im izgine kompletna šira familija, da izumru ti iskompleksirani robovski geni! Stoko maloumna!
Vi što vas je Amerika \'spasila\', kako majke vam uspjevate bez mozga koristiti računar???
jesu k.i.t.e. pomogli Bosni, pomagali srbima slali im municiju, radije bi g.o.v.n.o. pojeli nego pomogli MUSLIMANIMA mrznja je velika, cuj pomagali Bosni a napadaju ni krive ni duuzne ljude na bliskom istoku fakat dno dna !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ameri su jedini stali u nasu odbranu dok je evropa pustila da nas pobiju i danas dan nas podrzavaju jesu nas i naoruzali.
samo se sjeti kome smo mi najvise prijetili? i ko nam je sve to napravio... koliko su dugo ljudi cekali da budu spaseni od \"velikih sila\"?
Najsmjesnija i najbolja strana je kad se krmad vrate uci u vrecama.. m,a.m,u im okupatorsku i tiransku..
JA U ROVU SJEDIM SAM, D.R.K.A.M K.U.R.A.C PO VAZDAN!!!
ehehe vrh slike, svaka cast ... ovako se drzi moral... svako tko pljuje po americi neka mi pusi zna vec sta, nemojte zaboraviti tko je granatirao srbe i tko nas je spasio, a i tko je primio toliko izbjeglice iz bh
ovo moze objaviti samo sa-x vise od pola ovih fotografija je staro ko grcka i montirano a ovi ih objavljuju pifff
Treća je zakon! :D