Majmunska posla
53

Slavnog youtubera "napali" majmuni: Jedan čuvao stražu dok je drugi preturao po torbi

I. B.
Logana Paula "napali" majmuni i otuđili mu stvari
Logana Paula "napali" majmuni i otuđili mu stvari
Putovanje u Južnu Afriku za slavnog američkog youtubera i boksera Logana Paula bilo je puno adrenalina, a sve zašto što su ga napala i "pokrala" dva majmuna.

Pripremajući sadržaj za svoje kanale, pred Loganom su se odjednom stvorila dva majmuna koji su napravili totalnu pometnju.

Ne znajući što ga čega, Logan je pravio korake unazad, sve vrijeme očiju uprtih u torbu koju je skinuo sa sebe, a u kojoj se nalazila njegova kamera.

"Ne kamera. Šta da radim? On ima kameru", govori Logan dok je majmun preturao po torbi.

Ni on ni njegovi prijatelji nisu mogli da vjeruju šta ih je snašlo, no bilo je jasno da im nije svejedno hoće li ih majmuni napasti.

Na videu koji je podijelio na svom Instagramu i već skupio preko milion pregleda, Logan se pokušao približiti torbi, no majmun koji je "čuvao stražu" jasno je dao do znanja da mu ne planira prepustiti ono po što je došao.

Ipak, više od kamere životinjama se svidjela crvena boca youtuberovog energetskog napitka "Prime", a nakon što je zgrabio, jedan od majmuna se dao u bijeg. Na samom završetku videa, Logan uspjeva uzeti svoju torbu.

Paul je započeo trend YouTube boksera, a na njegovom kanalu gdje redovno dijeli sadržaje, prati ga preko 23 miliona ljudi.

Vezani članci