Vukodlak iz San Antonija
0

Skuhanu pseću glavu postavila kao trofej u sobi

Sarajevo-x.com
Sarah Rodriguez
Sarah Rodriguez
Djevojka iz San Antonia za sebe kaže da je vukodlak i da je njeno pravo ime Wolfie Blackheart. Međutim, pravo ime ove 23-godišnjakinje je Sarah Rodriguez i čini se da su joj fetiš glave mrtvih životinja.

Teksaška policija istražuje "maštovitu" djevojku koja tvrdi da je vukodlak, nakon što je priznala da je otkinula glavu psu, skuhala je i postavila na zid svoje sobe. Policija je izvršila pretres, te pronašla čudnu crvenu tekućinu po zidovima njene sobe.

Također su pronašli kolekciju noževa, mačeva i glava životinja.

Sarah je rekla policiji da je pas bio mrtav kad joj ga je donio prijatelj. Odvojila mu je glavu od tijela, ostavila je napolju da se iscijedi te je postavila kao trofej u sobi. Kaže da nikad ne bi povrijedila životinju, pogotovo psa jer se poistovjećuje s njima.

Susjeda Kathy Silva misli da je to njen pas, koji je nestao početkom januara ove godine.

"Kad sam vidjela fotografiju, shvatila sam da je to moj pas. Bio je najbolji prijatelj na svijetu i uvijek je bio miroljubiv prema svima", rekla je Kathy za San Antonio Express.

Ukoliko se utvrdi da je glava otkinuta dok je pas bio živ, prema teksaškim zakonima djevojka-vukodlak će biti krivično gonjena. Uz pomoć medicinskog stručnjaka to neće biti teško utvrditi.