Zanimljivosti
0

Šestogodišnja Isabella Barrett je već milionerka, novac troši na cipele i odjeću

Klix.ba
Isabella Barrett
Isabella Barrett
Isabella Barrett je sa svojih šest godina je jedna od najmlađih milionerki na svijetu. Proslavila se zahvaljujući showu "Toddlers and Tiaras", a danas ima svoju kolekciju nakita i šminke. Zarađuje tako što pobjeđuje na svim takmičenjima na kojima se pojavi.

Isabella se ponaša poput odrasle djevojke. Ima svoj stil, a najviše novca troši na odjeću i obuću.

"Zašto mi se ne bi sviđalo da sam milionerka? Ja sam zvijezda, imam svoju kolekciju nakita i šminke i sviđa mi se to što sam šefica. Ja nikada ne gubim, pobjeđujem na svakom takmičenju na kojem se pojavim", kazala je šestogodišnjakinja, dodavši danajviše voli cipele.

Njena majka Susanna kazala je da ona samo pomaže kćerki da ostvari svoje snove.

"Svi vidimo šta se dešava mladim zvijezdama, kao naprimjer Britney Spears i ja ne želim da se to dogodi i mojoj djevojčici. Ali, ona voli lijepe stvari i ne želimo joj to osporavati", kazala je.

Istakla je kako je Isabella razvila istančan ukus, nakon brojnih učešća na takmičenjima ljepote. Najviše novca djevojčica troši na odjeću, cipele, šminku, ekstenzije, umjetne nokte, ali i na govorne vježbe.

Također, djevojčica ne jede brzu hranu, stoga mnogo novca troše io na zdravu prehranu, no majka ne žali niti jednog centa za svoju ljepoticu.

"Nisam agresivna, samo joj pomažem da ostvari svoje snove. Ako mi sutra kaže da više ne želi ovakav život, ja ću to prihvatiti", kazala je Susanna za Daily Mail.