Zanimljivosti
0

Šest Amerikanki napokon pronašlo čovjeka koji je donirao spermu njihovim majkama

Sarajevo-x.com
Šest tinejdžerki iz SAD-a začete su od iste sperme do nedavno nepoznatog donatora. Potraga koju su djevojke pokrenule želeći upoznati svog biološkog oca doživjela je svoj uspjeh jer im se on na kraju javio.

Jeffrey Harrison pročitao je u novinama New York Times članak o dvije djevojke koje mole da se otkrije identitet "Donatora 150", koji je dobrovoljno donirao svoju spermu kalifornijskom "Cryobanku". Jeffrey je članak ignorirao, bojeći se reakcija djevojaka kada otkriju koliko je njegov život jednostavan.

Jeffrey (50) živi sa četiri psa u malenoj kući u kalifornijskom gradu Veniceu, a zarađuje za život obavljanjem "neobičnih" poslova. Gospodin Harrison zarađivao je mjesečno po 400 dolara posjećujući kalifornijsku banku sperme "Cryobank" i donirajući spermu dva puta sedmično.

Izjavio je da se umalo nije udavio dok je pio kafu, kada je prvi put pročitao u novinama da ga djevojke traže. Nakon nekog vremena odlučio je javiti se svojim kćerima. "Život je suviše kratak i ove djevojke trebaju upoznati svog oca", izjavio je Jefferey.

Jedna od djevojaka, Danielle Pagano (17), izjavila je da je on vrlo "slobodnog duha" i da je ne interesira njegova karijera. Danielle je do sada nekoliko puta telefonski razgovarala sa Jeffreyom i oduševljena je.