|

"Seljačina s Maseratijem": Imam toliko novca da ne znam šta da radim s njim

"Seljačina s Maseratijem": Imam toliko novca da ne znam šta da radim s njim
113
Piše: E. F.
5.1.2015. u 20:55
82
komentara
113

dijeljenja
"Seljačina s Maseratijem": Imam toliko novca da ne znam šta da radim s njim Ne zna šta da radi sa novcem (Foto: Daily mail)
Rumun Petre Craete koji je doselio u Veliku Britaniju kako bi radio kao tjelohranitelj tvrdi kako zarađuje toliko novca da uopće ne zna šta da radi sa njim. Tako je na društvenim mrežama objavio fotografije ali i video na kojemu se kupa u novcu.
On je 2011. godine postao zaštitar slavnog britanskog borca Alexa Reida koji ga je upoznao s brojnim drugim zvijezdama Velike Britanije, a Alexova sada već bivša supruga Katie Price bila je zaslužna za to da ga upozna s britanskim starletama, pa Petre sada zarađuje pravo bogatstvo za četiri sata posla.

Svojim klijentima on govori kako je toliko strašan da sam sebe prepadne kada se pogleda u ogledalo.

Zbog njegove sklonosti kupovanja luksuznih stvari poput skupocjenog Maseratija britanski mediji prozvali su ga "seljačinom s Maseratijem".

Peter i njegov Maserati (Foto: Twitter) Peter i njegov Maserati (Foto: Twitter)


Neki su tvrdili kako automobil nije njegov, kao ni skupocjene vile u kojima živi već da pripadaju njegovim poslodavcima. No Petre to negira.

"Moja najveća briga je trenutna potraga za toliko velikim novčanikom da sav svoj novac stavim u njega," kazao je Craete.
Prijavi grešku


Komentari (82)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...