Parola "snađi se"
82

Selfie štap na bh. način: "Patent" snimljen na koncertu Halida Bešlića

N. O.
Foto: T.S./Klix.ba/TikTok
Foto: T.S./Klix.ba/TikTok
Dosjetljivi obožavatelj Halida Bešlića pronašao je način da dobije savršen kadar bine na njegovom koncertu u Zetri, a snimak ovog "patenta" osvojio je TikTok.

Hiljade ljudi iz Sarajeva, ali i drugih gradova - kako Bosne i Hercegovine, tako i regije - prisustvovale su koncertu Halida Bešlića. Usljed velike gužve, posebno na parteru u Zetri, mnogi nisu u potpunosti mogli vidjeti pjevača niti binu.

Čini se da je jedan takav obožavatelj bh. pjevača pokušao snimiti nastup, ali na posebno kreativan način. Kako bi podigao telefon što više zakačio ga je na kišobran.

Tako je uz pomoć "custom made" selfie štapa dobio neometan kadar bine te je uspio snimiti Halida dok izvodi svoje hitove.

Snimak ovog "izuma" podijeljen je na TikToku, a odmah je osvojio simpatije onih koji su pogledali. Pored toga što je nasmijao mnoge, pisali su kako ovo "ima samo u Bosni" te "bravo za patent za selfie štap", kao i da "čovjek živi u 2089. godini".

Podsjetimo, Bešlić je u subotu održao spektakularan koncert u sarajevskoj Zetri, a publika je s njim uglas pjevala njegove najveće hitove. Gosti na koncertu bili su Nikolina Kovač, bend Divanhana te mlada Laura Marin - Španjolka koja je osvojila društvene mreže obradama balkanskih pjesama.