|

Seks i turizam: Tajvan gradi prvi zabavni park za odrasle

Seks i turizam: Tajvan gradi prvi zabavni park za odrasle
16
Klix.ba
26.1.2015. u 21:00
257
komentara
16

dijeljenja
Seks i turizam: Tajvan gradi prvi zabavni park za odrasle
Priobalna lokalna turistička zajednica Tajvana planira izgraditi tematski zabavni park za odrasle.
Park će nositi naziv "Romantični Bulevar", a bit će obogaćen erotskim skulpturama, staklenim kućama pa čak i životinjama u "osjetljivim situacijama".

"Želimo da se naši posjetioci zaljube u Tajvan i da se zaljube dok su u Tajvanu“, rekao je Shih Chao-hui, zamjenik načelnika Jugoistočnog priobalnog regiona.

Park će biti modeliran po uzoru na sličan tematski park Jeju Loveland koji je smješten u Južnoj Koreji. "Jeju" je otvoren 2014. godine, a poput "Bulevara" sadrži erotske statue po kojima je izuzetno poznat.

Ipak, nisu svi oduševljeni idejom erotskog parka, a posebno ne centralna turistička organizacija Tajvana koja se brine da će park naškoditi reputaciji države. Shih tvrdi da zainteresovanost javnost prevazilazi razloge za brigu koji dolaze iz Centrale.

"Turizam je posao i to je naš poziv, a ne edukacija ili religija. Tako da pitanje koje si ljudi trebaju postaviti glasi – da li će park otvoriti nova radna mjesta i pružiti nove razdvojne prilike? Mislim da je odgovor 'da'", rekao je Shih.
Prijavi grešku


Komentari (257)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...