Zanimljivosti
0

SAD: Žena provela dvije godine u kupatilu

Sarajevo-x.com
Američke vlasti potpuno je zbunio bizarni slučaj, koji se dogodio u američkom gradu Ness Cityju. Naime, žena je provela dvije godine zatvorena u kupatilu svoga dečka, te joj je WC šolja „srasla“ sa tijelom.

Koža ove 35-godišnje žene se već deformisala na WC šolji. Pam Bapcock je, u početku, odbijala medicinski pregled, ali na nagovor dečka i medicinskog osoblja, ipak je pristala“, izjavio je za Associated Press šerif okruga Ness, Bryan Whipple.

Šerif je također izjavio da će istražitelji podnijeti izvještaj u narednih par dana, a kada će biti ustanovljeno da li postoji osnova za tužbu protiv dečka Koryja McFarrena.

McFarren je izjavio, da je joj svakodnevno donosio vodu i hranu, te je svaki dan molio da izađe iz kupatila, ali njen odgovor je uvijek bio „možda sutra“. Prema njegovim riječima, Pam nije željela izaći vani. McFarren priznaje da je trebao zatražiti stručnu pomoć. „Poslije određenog vremena se navikneš na situaciju u kojoj se nalaziš“, objasnio je McFarren.

Iako policija vjeruju da je Pam provela čak dvije godine u kupatilu, McFarren više nije siguran koliko je dugo vremena boravila u kupatilu. Također je naveo Pam ima psihičke probleme, te da se boji izaći vani,jer su je, navodno roditelji ranije fizički i psihički zlostavljali.