Zanimljivosti
225

SAD: Tele umislilo da je štene, donosi štap i jede pseću hranu

Klix.ba
Tele Goliath u svom prirodnom položaju  (Foto: Twitter)
Tele Goliath u svom prirodnom položaju (Foto: Twitter)
Mladunče krave imena Goliath, nakon što ga je usvojio jedan američki par, počelo je oponašati njihovog kućnog ljubimca, veliku dansku dogu. Danas se ponaša poput pravog psa, ide sa vlasnicima u šetnju i uživa se izležavati na kauču.

Poznato je da mlade životinje koje odrastaju u prirodi uvijek pokušavaju oponašati svoju stariju braću i sestre, tako da nije ni čudo što je Goliath za uzora uzeo dansku dogu koja živi u kući njegovih udomitelja.

Istini za volju, ovi psi svojom bojom i veličinom lako mogu podsjećati na mladunče krave.

"Ponaša se poput pravog psa. Donosi nam loptice, trči sa našim psom po dvorištu, a čak je pokušao lajati i na poštara", izjavila je Shaylee Hubbs, čiju kuću u Californiji Goliath čuva.

Također, poput pravog kućnog ljubimca uživa u maženju i češkanju, te se često vrlo rado smjesti pokraj svojih vlasnika na kauču.

Goliath je i veliki ljubitelj hrane za pse. Njegovi vlasnici napominju da su zbog želučanih problema svom psu isključivo kupuju hranu biljnog porijekla.

Goliath je živi dokaz kako svijetom interneta ne dominiraju samo psi i mačke. Naime, sa više od 54.000 shareova na Twitteru malo tele koje je umislilo da je pas postalo je prava internet senzacija.