Zanimljivosti
0

SAD: Djevojčice otele dječaka i tražile 200.000 dolara otkupnine

FENA
Detektivi iz Oklahome uhapsili su 12-godišnju djevojčicu i njezinu 10-godišnju sestru koje su priznale da su otele svog jednogodišnjeg susjeda Brandona Wellsa.

U dom Wellsovih djevojčice su provalile u utorak oko šest sati ujutro te su uspjele Brandona i nekoliko njegovih stvari iznijeti iz kuće u kojoj je spavala njegova majka Sheila. Na kauču u predsoblju ostavile su poruku koja je glasila: “Ako ponovo želite vidjeti svoga sina nemojte zvati policiju i prijaviti otmicu. Večeras na ovom kauču ostavite 200.000 dolara, a mi ćemo vam vratiti sina. Otmičari”, saopćila je policija.

Dječak je vraćen samo nekoliko sati nakon što je otet. Maloljetnim otmičarkama plan se izjalovio kada su dječaka dovele u svoju kuću u kojoj žive s majkom. Kako je majka prepoznala dijete svojih susjeda upitala ih je što rade s dječakom. One su joj odgovorile da su ga pronašle na uglu ulice. Dok je majka tražila broj Sheile Wells, starija kćer je otrčala do kuće Wellsovih i rekla im da je za otmicu njihova sina Brandona kriva njezina mlađa sestra. Wellsovi su slučaj prijavili policiji, a djevojčice su privedene u Centar za maloljetne delikvente, javila je su subotu APTN.