Želi 50 djece
234

Rus ima tri supruge i u potrazi je za novim, visokim, mršavim i srdačnim ženama

Klix.ba
Foto: CEN
Foto: CEN
Ivan Sukhov, koji će uskoro po deseti put postati otac i koji ima tri supruge, traži još žena za brak, koje su po mogućnosti visoke, mršave i srdačne, prenosi Mirror.

Ovaj muškarac koji živi s tri žene otkrio je da mjesec dana odbija seksualni odnos s njima kada god neka od njih napravi bilo kakvu grešku.

"Serijski ljubavnik" Ivan Sukhov ima posebnu sobu i svaku večer jednu od svojih žena poziva da provede noć s njim. Međutim, on se protivi bilo kakvoj akciji utroje.

Ovaj 34-godišnjak iz Rusije zakonski može imati samo jednu ženu tako da preostale dvije žene žive s njim isključivo uz obostrani usmeni dogovor.

Iako u svom haremu ima tri žene i devetero djece, on sanja o tome da se oženi još nekom ženom i da ima, vjerovali ili ne, čak pedesetero djece.

Prije nego što se odlučio za poligamiju, Ivan je 11 godina živio sa svojom zakonskom suprugom Natalijom Sukhovom.

Međutim, osjećao je snažnu želju da postane domaćin velike porodice koja bi uključivala više žena i što više djece.

"U početku sam bila protiv ove ideje. Nisam mogla zamisliti takvu situaciju, ali sam se predomislila zbog toga što je moj suprug stvarno želio imati veliku porodicu", izjavila je Natalija koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Ivan do sada ima devetero djece. Šestero je rodila Natalija, a troje njegova supruga Ana koja trenutno nosi Ivanovo deseto dijete.

Porodica živi u trosobnom stanu, ali Ivan razmišlja o prodaji stana i kupovini velike kuće u predgrađu. Žene, kako se navodi, žive harmonično i veoma su prijateljski nastrojene jedna prema drugoj.