S osmijehom na licu
63

Putinova navodna ljubavnica održala govor na festivalu: Svaka porodica ima ratnu priču

D. J.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Alina Kabaeva, navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, ponovno se pojavila u javnosti, a ovaj put održala je i govor.
Naime, ruska gimnastičarka vodila je domoljubni baletni festival gimnastike te je pozirala s djevojčicama, odjevena u ružičastu haljinu na preklop s bijelim cvjetićima.

Za to vrijeme svirale su domoljubne pjesme, a oko njih nalazio se ispisani simbol Z.

"Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku obitelj. Svaka porodica ima svoju ratnu priču i ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno", kazala je Alina na festivalu.

Kabaeva je nedavno bila na udaru američkog ministarstva financija nakon Putinove invazije na Ukrajinu u veljači, no dužnosnici u Washingtonu zaključili su da bi njeno sankcioniranje moglo eskalirati napetosti između Rusije i Zapada. Kada se pojavila na humanitarnom festivalu svi su komentirali kako se njezino lice promijenilo i mnogi vjeruju da je Alina poput Putina bila na estetskim zahvatima ili barem na tretmanima botoksom.

Ranije se Alina pojavila na treningu juniorske ekipe ritmičke gimnastike, a i tada su svi komentirali njen "osvježeni" izgled.