Bliski susret s vanzemaljcima
0

Prva dama Japana otišla do Venere i nazad

Sarajevo-x.com
Budući japanski premijer mogao bi dobiti nadimak "vanzemaljac", ali ne zato što on tvrdi da je vidio vanzemaljce, nego njegova supruga, piše Reuters.

"Dok je moje tijelo spavalo, mislim da je moju dušu odvezao NLO oblika trougla na Veneru", napisala je supruga budućeg premijera Japana Yukia Hatoyame, Miyuki, u svojoj knjizi.

"To je bilo zaista lijepo mjesto i vrlo zeleno."

Yukio Hatoyama treba biti izglasan za premijera 16. septembra, nakon što je njegova partija na izborima odnijela pobjednu nad Liberalnom demokratskom strankom, koja je dugo bila na vlasti.

Šezdesetšestogodišnja Miyuki je svoje "iskustvo" o bliskom susretu s vanzemaljcima, a koji se navodno dogodio prije 20 godina, opisala u knjizi naslova "Very Strange Things I've Encountered" ("Vrlo čudne stvari koje sam susrela").

Kad se probudila, napisala je naredna japanska prva dama, ispričala je svom tadašnjem suprugu da je upravo posjetila Veneru, a on joj je - gle, čuda - rekao da se vjerovatno radi o snu.

"Moj trenutni suprug ima skroz drugačiji način mišljenja. On bi zasigurno rekao: 'To je super'", napisala je Miyuki.

Yukio Hatoyama (62), bogati unuk bivšeg japanskog premijera, jednom je prozvan "vanzemaljcem" zbog svojih ispupčenih očiju.