Pred Bidenov govor
10

Prva dama i suprug potpredsjednice SAD-a ukrali pažnju neočekivanim poljupcem

L. R.
Trenutak koji je iznenadio mnoge (Screenshot/Youtube)
Trenutak koji je iznenadio mnoge (Screenshot/Youtube)
Prva dama SAD-a Jill Biden i suprug potpredsjednice SAD-a Kamale Harris Douglas Emhoff postali su senzacija na društvenim mrežama, kada su se sinoć sreli na obraćanju u Senatu.

Nakon što je uz ovacije ušla u Kongres, prva dama SAD-a se uputila do supruga potpredsjednice SAD-a Kamale Harris i pružila mu ruku te ga poljubila u usta.

Ova neugodna situacija dogodila se samo nekoliko trenutaka prije nego što je Joe Biden trebao započeti svoje drugo obraćanje o stanju nacije u zgradi Kapitola, gdje je u svom govoru trebao pohvaliti napredak postignut pod njegovom administracijom, posebno u pogledu privrede i pandemije Covid-19.

Zbog poljupca koji se dogodio, Bidenov govor je pao u drugi plan, a korisnici društvenih mreža odlučili su podijeliti svoja mišljenja. Tako je nekima ova situacija bila smiješna, dok su drugi bili zbunjeni.

"Je li Jill Biden upravo poljubila Douglasa Emhoffa u usta", "Je li ovo normalno", "Ovo je čudno s obzirom na to da su oboje znali da su ih snimale kamere", "Ovo nisam mogao predvidjeti", bili su samo neki od komentara.

I bivša savjetnica Donalda Trumpa Kellyanne Conway podijelila je sliku ovog poljupca s oduševljenjem, napisavši da je pandemija Covid-19 stvarno gotova.