Zanimljivosti
0

Prostituke nude jeftinije gorivo

Sarajevo-x.com
U pustinji u američkoj saveznoj državi Nevada, gdje su zakonom dozvoljene javne kuće, vozači kamiona su i najčešći gosti takvih kuća. Međutim, kako cijene goriva rapidno rastu, tako i prostitutke imaju sve manje posla. Među vlasnicima javnih kuća nastala je prava panika, te su odustali od naplaćivanja pojedinih usluga, a neki su toliko očajni da redovnim klijentima nude gorivo po nižim cijenama.

Iz udruženja vlasnika javnih kuća u Nevadi tvrde kako drastičan porast cijena goriva ugrožava njihovo poslovanje, budući da su, otkako je nastupila kriza s naftom, prihodi u nekim bordelima pali za 45 posto.

"Ako uzmete u obzir visoke cijene goriva i ostale troškove koje naši klijenti inače moraju podmiriti, ne ostane im dovoljno novca za dobar provod", objasnio je George Flint, direktor pomenutog udruženja.

Situacije ne može biti lošija, te su neke javne kuće uvele mnoge pogodnosti poput besplatnog tuširanja, kafe ili parkiranja preko noći, i to za svakog kamiondžiju koji je i dalje voljan potrošiti "svoticu" dolara za fizički užitak.

Međutim, to nije sve. Pojedini zabrinuti vlasnici bordela su čak poduzeli očajničke mjere, te sada svojim redovnim klijentima nude gorivo po nižim cijenama.

Ovaj koncept povrata novca ipak nije ništa novo. 2006. godine sydneyski bordel "The Site" nudio je povrat 20 centi za svaki kupljeni litar goriva, sve dok su vozači bili spremni potrošiti ostatak novca na druženje s osobljem bordela.

Iako je takav potez omogućavao vozačima uštedu od jedva 10 američkih dolara po punom rezervoaru goriva, menadžer bordela je postigao željeni učinak.