V. Britanija
0

Prošnja na originalan način

Sarajevo-x.com
Kad ugledamo krugove u polju, uglavnom zbog filmova koji to plasiraju, asocijacija su nam češće vanzemaljci nego izljevi ljubavi. Ali Robert Szabo pokazao je kako polje može ponuditi savršenu inspiraciju.

Naime, ovaj 27-ogodišnjak Britanac uzorao je polje pšenice u obliku srca u kojem piše "Sarah, udaj se za mene" šokirajući Sarah Garside, ljubav iz djetinjstva.

Kad je njegova djevojka vidjela ovu neobičnu ponudu, nije mogla izustiti ništa drugo osim "pristajem".

Robert je ovu originalnu ideju dobio gledajući neobične dizajne u poljima koje je una kompjuteru crtao njegov brat James.

"I sam sam napravio jedan od tih radova prije nekoliko mjeseci, pa me to navelo na razmišljanje," priča Robert. "Spomenuo sam je bratu i prijatelju koji je pilot. Svidjela im se i tako smo osmislili plan. I evo šta se desilo."

Nakon što su uzorali polje, Robert je povezao 24-ogodišnju Sarah na vožnju malom letjelicom. Sarah je bila ushićena i odmah je pristala da se uda za njega, piše Daily Mail.

"Bio je to najljepši dan u mom životu," rekla je. "To je najromantičnija stvar koju je neko za mene učinio. Morala sam to pročitati više puta prije nego što smo odletjeli."