Oglasi na Market.ba
0

Prodaje se čak i policijska rotacija!

Piše: A. Karadža
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Nije rijetkost u novinama pronaći oglase u kojima se prodaje sve i svašta, od igle do lokomotive. Sudeći prema najnovijim oglasima na popularnom internet oglasniku Market.ba, taj se trend preselio i na internet.

Oglašivač "MAKI2" pokrenuo je aukciju u kojoj prodaje policijsku rotaciju čija je početna cijena iznosila 20 KM. Kako u oglasu stoji, radi se o magnetnoj policijskoj rotaciji, plave boje jačine 21w 12v.

Da tu nije kraj čudnim i u najmanju ruku, ilegalnim oglasima, pokazuje oglas postavljen prije četiri dana. Oglašivač "edibBH" prodaje "magnet za stop brojilu struje".

U oglasu se navodi da magnet zaustavlja brojilo od struje. Naprava se jednostavno stavi na sat i automatski zaustavlja okretač. Nakon skidanja jakog magneta brojilo nastavlja normalno raditi. Oglašivač garantuje da je nemoguće otkriti da je magnet bio na brojilu potrošnje električne energije. Posebnu pogodnost predstavlja kućna dostava.

Svakako da treba pohvaliti odličan osjećaj za trenutak oglašivača koji je u ponudu stavio magnet baš u danima kada se prelazi na zimsku tarifu obračuna potrošnje električne energije.

Ako magnet zaista radi, cijena od 200 KM predstavlja pravu sitnicu.