FOTO+VIDEO
/
Pripitomljena ženka jelena umiljata poput psa

S
Sarajevo-x.com
14.1.2010. u 12:34
0
8
Pripitomljena ženka jelena umiljata poput psa
0
1/4
2/4
3/4
4/4
Veterinarka Melanie Butera iz američe države Ohio pored uobičajenog ljubimca u kući, pudlice Lady, ima i ženku jelena Dilli koja se ponaša u kućnom okruženju kao istreniran pas. Penje se i silazi niz stepenice te voli da se uvlači u bračni krevet svojih vlasnika.
Melanie i njen suprug Steve su razmazili Dilli da joj moraju često donositi hranu u krevet. Njihova neobična kućna ljubimica ponekad iskorištava dobrotu svojih vlasnika, ali bez nje ne bi bilo tako zabavno.

Dilli svakodnevno koristi bazen i veliko dvorište. Naučila je da upali i ugasi svjetlo, te da donese led iz frižidera. Došla je u njihov dom kad je imala samo tri godine i ostala.

"Jednu noć smo primili poziv od lokalnog farmera. Dilli nije bila dobrog zdravlja i on nas je zamolio da joj pomognemo. Kad je ozdravila bili smo u nedoumici šta dalje ", rekla je Melanie za Daily Mail.

Ipak je ostala s njima i sprijateljila se s njihovom pudlicom Lady. Lady je naučila nekim trikovima tako da se često ponaša kao pravi pas. Do prije godinu dana Dilli i Lady su spavale u istom krevetu s Melanie i Steveom.Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: