{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prevario lopova lažnim profilom i vratio svoj iPhone

7.1.2013. u 10:30
27
27
Prevario lopova lažnim profilom i vratio svoj iPhone
27
Prevario lopova lažnim profilom i vratio svoj iPhone
Pošto živimo u doba modernih uređaja poput iPhonea, velika je mogućnost da nam oni budu ukradeni. Svi žele novi smartphone, tablet, kompjuter ili neki drugi uređaj kompanija kakva je Apple. Ukoliko izgubite takav uređaj, onaj koji ga pronađe će ga vjerovatno zadržati. To se dogodilo i Nadavu Nirenbergu, ali je njegova priča imala sretan završetak.
Nadav je izgubio svoj iPhone u novogodišnjoj noći, a drugi muškarac ga je pronašao i odlučio zadržati. Međutim, Nadav je počeo dobijati mailove da se ta osoba dopisuje sa ženama putem stranice OkCupid. Došao je na ideju da napravi lažni profil, pa su tada stvari postale interesantne.

Nadav je postavio fotografiju djevojke i dao joj ime Jennifer Gonzales, a potom se počeo dopisivati sa muškarcem koji je imao njegov iPhone. Dogovorio je sastanak u svom stanu. Kada se nepoznati muškarac pojavio na adresi, Nadav ga je sačekao držeći čekić u ruci te je zahtijevao da dobije nazad svoj iPhone. Poslije kratke prepirke, Nadav je dobio iPhone natrag, a u zamjenu je dao 20 dolara.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: