Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi mahalski haveri!!!
Kako su preeeeeslatki :D
Aww kako su medeni....zivotinje su bolje od ljudi, most def!
Čini se da imamo ovdje dokaza DEVOLUCIJE od majmuna. Ovaj i orangutan i pas izgledaju načitaniji od nekih prisutnih i za razliku od nekih, barem ne mrze nikoga. Trebali bi učiti od njih :P Btw mislim da se i Sokrat i Platon i Aristotel prevrću u grobu od ovih \"visokih\" filozofija i rasprave ispod članka- pas i majmun
SRBI SMRDE :D
A taj koji je stvorio majmuna i covjeka,pretpostavljam,ti mislis da je bog ?? A ako bas sve mora kao sto si ti reko da ima svog tvorca ko je onda stvorio boga ?
predobrooooo
\"je li iko na svijetu vidio evulaciju nastanka covjeka od majmuna?\" \"evulaciju\"????? Evo a ja ću napisati ovulaciju / ovulacija Ovaj username je toliko obrazovan da od EVOLUCIJE (Evolucija (lat. evolutio: razvoj, razvitak), razvoj iz nižega u više, iz jednostavnoga u složeno, nekoga prirodnog ili društv. procesa (npr. umnih sposobnosti, sredstava za proizvodnju) dođe na OVULACIJU (Da biste uspješno začeli potrebno je da imate spolni odnos u vrijeme vaših plodnih dana, zato je važno da znate kada imate ovulaciju jer je to vrijeme plodnosti.) Moj USERNAME upravo nam dokaza da si ortodoksni predstavnik današnjeg balkanskog Cyber naučnika.
Dobro, realno svako ima svoje mišljenje. Međutim samim tim što si rekao da je neko sve stvorio, tj. da postoji stvoritelj svega i svačega tzv. \"Bog\", dovodi to teze da i on nije mogao iz ničega nastati, tj. moralo je i Boga nešto napraviti.
\"evulaciju\"?????
nemesis....ja ti kazem da covjek nije nastao od majmuna... je li iko na svijetu vidio evulaciju nastanka covjeka od majmuna? Ne lupetaj
A vi koji tumačite Darwina, i slijedite to mišljenje, ko je stvorio majmuna? Znate li vi da puno manje znate od prvog čovjeka na svijetu?! Kakva evolucija tog tipa..?! Može li se išta stvoriti-napraviti samo? Ne može ništa, mora da postoji neki tvorac. Piše vam sve, i odgovori postoje, samo ih potražite na pravom mjestu! Neko je stvorio i to..
ma ovo dvoje se štema.
Ovaj Suryia ima iste zube kao Ekrem J
niko od vas nije procitao teoriju evolucije... darwin nigdje ne govori da je covjek nastao direktno od majmuna ... kaze da se covjek razvio iz nekog bica koje je daleki rodjak majmuna...uostalom to je puno vjerovatnije nego da smo nastali od vode i prasine.
i ko je taj hrvat sdp-ovac koji je ovo otvorio? ha?
JA SAM OVAJ LIJEVO MAJMUN 4 EVER !!!!!!!!!