{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pozorište okupirali duhovi: Stolice i stolovi se pomiču sami, čuju se krikovi

29.7.2014. u 19:58
0
16
Pozorište okupirali duhovi: Stolice i stolovi se pomiču sami, čuju se krikovi
0
 
Britanski Brookside teatar u Romfordu postao je nova atrakcija za lovce na duhove. Snimak sa sigurnosnih kamera definitivno izaziva jezu, ali i interes znatiželjnih ljudi.
Snimak sa nadzornih kamera koje su postavljene u sali teatra pokazuje kako se u nedjelju u četiri ujutro u potpuno praznoj sali miče stolica. U istoj sali nekoliko sati ranije nalazila se publika koja je prisustvovala showu medija Roya Robertsa koji tvrdi da može komunicirati s duhovima.

"I ranije sam imao osjećaj prisustva nekoga ili nečega u teatru a sada konačno imamo i dokaz. Niko nije bio u zgradi tada i nema šanse da je video lažiran jer je ovo direktno s kamere. Sto posto sam siguran da je to energija, a uvijek sam mislio da je u pitanju razigrano dijete jer smo ranije pronalazili tragove dječijih stopala i micale su se stvari", rekao je Roberts.

Figura koja je nestala
Figura koja je nestala


U pozorište bi trebao doći i tim istražitelja paranormalnih aktivnosti koji će detaljnije istražiti.

Zgrada je bivši spomenik i društveni klub za stare ljude iz Drugog svjetskog rata te je zabilježen veliki broj paranormalnih aktivnosti unazad dvije godine otkako je pretvorena u pozorište.

Otisci dječijeg stopala
Otisci dječijeg stopala


"Jedini razlog zbog kojeg smo provjerili sigurnosne kamere jeste taj što je stolica koja je bila u liniji s ostalima bila pomjerena jer posljednja stvar koju u radim jeste slaganje stolica u liniju tako da sam znao da se nešto dogodilo. Također, pomjerio se i stol. Ranije su se znali čuti i zvukovi i krikovi ali navikli smo se. Pronašli smo i otiske dječijih stopala u foajeu a jedna od glumaca je vidio i figuru koja je nestala. Bio je zaista potresen. Drugog glumca je neko gurnuo u toaletu, a on je zaista krupan a nikoga nije bilo u njegovoj blizini. Do sada smo šutjeli jer je to bio ratni spomenik No, sada se javio interes mnogih da dođu u pozorište i osjete tu energiju", rekao je radnik Jai Sepple.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: