Poznati proizvođač grickalica od sira prodaje nakit vrijedan 20.000 dolara

Klix.ba
28.11.2016. u 21:45
13
10
Poznati proizvođač grickalica od sira prodaje nakit vrijedan 20.000 dolara
13
Poznati proizvođač grickalica od sira prodaje nakit vrijedan 20.000 dolara
Proizvođač grickalica s okusom sira prodaje set nakita vrijedan 20.000 dolara, a u kolekciji pod nazivom Chestora dostupan je samo jedan set koji sadrži naušnice i prsten od 18-karatnog zlata.
"Ove godine smo kreirali jedinstven set koji pokazuje razigranu i zabavnu stranu Cheetosa preko raznih stvari, uključujući i nakit", kazao je viši direktor Cheetosa Ryan Matiyow.

Kimberly Scott, direktorica za komunikacije u Cheetosu, kaže da je u dizajniranju nakita učestvovao dizajner kojeg nije željela imenovati.

"Sarađivali smo sa lokalnim dizajnerom ovdje na području Dalas Fort Wortha", kazala je Scott.

U Cheetosovom saopćenju se navodi da je set optočen sa više od 190 crno-bijelih dijamanata.Uprkos tome što prsten i naušnice izgledaju kvalitetno, niko još nije pokazao interesovanje za set. Chestora je najskuplji set koji je Cheetos ponudio, a kompanija je ranije nudila poklone kao što su Cheeteau parfem, manžete i bronzer.

Stranica Cheetosa sigurno nije prva koju ćete tražiti na internetu kada želite potrošiti veliku sumu novca, ali vjerovatno postoji neko kome će se svidjet skupocjena Chestora kolekcija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: