Traži se mladoženja
67

Potrošila ogromnu svotu na vjenčanje iz snova, samo joj treba partner

B. K.
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Sve djevojčice sanjaju o princu na bijelom konju i vjenčanju iz snova, a jedna Britanka to sanja čak i kao majka četvero djece.

Raine Franklin (39) je mama četvero djece i provela je posljednje tri godine planirajući svoje vjenčanje od 29.000 funti, piše The Sun.

Ona se odlučila za golublje sivu, bijelu i crnu kombinaciju boja i pažljivo izabrala buket, haljine za djeveruše i dvije vjenčanice: jednu koju će nositi preko dana, a drugu za večer.

Jedini problem je to što je Raine sama i nije bila ni na jednom spoju dvije i pol godine.

Ipak, to je nije spriječilo da do sada potroši 2.800 funti od svoje zarade koja iznosi 12.500 funti, na svoj veliki dan. Ona planira na svoje vjenčanje potrošiti 29.000 funti, čak i ako to bude značilo da će raditi prekovremeno kako bi si mogla priuštiti sve što je isplanirala.

Dakle, čim je njen muškarac iz snova zaprosi, spremna je odmah otići pred oltar.

"Samo želim savršeno vjenčanje. Moj cjelokupni budžet za svadbu je 29.000 funti i nadam se da će mi i mladoženja pomoći oko plaćanja", kaže Raine.

"Znam da ljudi misle da sam luda, ali ja sam, jednostavno, dobro pripremljena", dodaje.

Posljednju vezu imala je prije par godina, a završila je kada je njen tadašnji partner otišao i rekao da je umoran od njene priče o pripremama za vjenčanje.

Sada se odbija viđati s bilo kim tko se ne želi odmah vjenčati s njom.

Objasnila je: "Potpuno sam opsjednuta vjenčanjem. Sama sam, nemam muškarca, ali kada ga konačno budem imala, sve što treba učiniti je pojaviti se pred crkvom."

Raine je prvi put postala opsjednuta vjenčanjima kada je imala samo 6 godina i čitala bajke kao što je Trnoružica.

Kad je odrasla, počela je planirati vjenčanje i obišla je 17 salona vjenčanica kako bi pronašla onu savršenu, posjetila 10 potencijalnih mjesta na kojima bi se vjenčanje održalo (na kraju se odlučila za jedan zamak iz 18. stoljeća) i potrošila je 2.800 funti.

Čak se i sastala s osobljem kako bi isplanirala vjenčanje do detalja.

"Bit će tost, paštete, kokteli, svadbena torta imat će tri kata. Također ću imati kolačiće na kojima će biti fotografije mladoženje i mene", kaže Raine.

Medeni mjesec bio bi u Dubaiju. Pozivnice koje će slati stoje 10 funti, a Raine će imati 50 uzvanika, dok je budućem mladoženji "dopušteno" 20.

"Svaki put kada pogledam u moju kutiju za vjenčanje, osjetim adrenalin. Ovisna sam o vjenčanju i odlučna sam u namjeri da imam svoje vjenčanje iz snova", nastavlja ona.

Inspiraciju za vjenčanje dobila je od obje britanske vojvotkinje, Kate i Meghan, a druga je definitivno postala njen favorit.

"Kada se Kate Middleton udavala za princa Williama, 'zalijepila' sam se za televizor i 'gutala' svaki članak o svadbi", priznaje dalje.

"Kada se Meghan Markle udavala za princa Harryja, postala je moj idol kao mlada. Njeno vjenčanje je bilo tako dobro organizirano i puno bajkovitih trenutaka da mogu reći kako je planirala svoj veliki dan dugo kao i ja", priča ova žena.

Nažalost, za razliku od Meghan, Raine nije našla svoju drugu polovinu.

O tome kaže: "Oduvijek sam bila nesretna u ljubavi. Kada sam imala 17 godina, upoznala sam Jamesa i mislila sam da je on onaj pravi. Međutim, čim je čuo da sam trudna, raskinuo je sa mnom. Odgojila sam Janine (22) kao samohrana majka, ali nikada nisam odustala od toga da pronađem svog princa. Još od tada sam počela skupljati bilješke i razne stvari koje su mi služile kao inspiracija za trenutak kada ću biti mlada."

Do 2007. godine imala je nekoliko kratkih veza, sve dok u svojoj 27. godini nije upoznala Dereka.

"Sreli smo se na zabavi kod prijatelja i počeli hodati. Izgledao je oduševljeno kada sam mu 2010. godine rekla da sam trudna. Rodila sam Taniu u oktobru iste godine i nadala sam se da će me zaprositi kao 'poklon za rođenje djeteta', ali samo mi je donio cvijeće. Nismo živjeli zajedno, jer je morao brinuti o svojoj mami, ali je bio dobar otac i bili smo par", nastavlja ispovijest Raine.

"Lyla je rođena u januaru 2012. godine. Zatim sam, u novembru 2016., rodila moje četvrto, a naše treće zajedničko dijete, Riley", kaže dalje.

Derek je znao da je Raine opsjednuta vjenčanjem.

"Pričala sam mu o vjenčanjima cijelo vrijeme. Kad god je bilo neko vjenčanje u obližnjoj crkvi, vodila sam ga gledati kako dolazi mlada. Također, kad god bismo prošli pored trgovine nakita ili trgovine vjenčanica, govorila sam mu kakav zaručnički prsten želim i za koju vjenčanicu mislim da bi mi lijepo stajala", priznaje Raine.

Tri mjeseca nakon što im se rodilo treće dijete, u februaru 2017., pričala je o vjenčanju njihovih prijatelja i rekla kako se nada da će oni biti sljedeći koji će objaviti svoje zaruke. Tada joj je Derek rekao da ne voli njenu konstantnu priču o svadbi.

"Rekao mi je da ne želi požurivati stvari. Bio je sretan zbog naše situacije, a ja nisam. Rekla sam mu da nikada nisam krila da želim vjenčanje i da mi se to čini kao logičan sljedeći korak u našoj vezi. To je uzrokovalo još više rasprave i raskinuli smo u svibnju te godine. Činilo mi je kao da sam potrošila dva desetljeća tako što sam birala pogrešnog muškarca, bila sam dobra mama, ali nisam dobila vjenčanje, prsten, niti vjenčane zavjete zauzvrat", razočarana je Raine.

Od tada pokušava naći Gospodina Pravog.

"Sada znam da trebam naći nekog osjećajnog, tko će me voljeti i tko će se htjeti oženiti mnome i odvesti me pred oltar odmah. Budući da imam čitav svoj svadbeni plan, sve što on treba učiniti je pojaviti se. Skoro sve sam već platila, tako da sam 'pravi ulov'", završava Raine.