{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Postavljene klupe za "prvi" poljubac i označene lokacije za najbolji selfie u Banjoj Luci

Klix.ba
18.1.2019. u 13:16
24
32
Postavljene klupe za "prvi" poljubac i označene lokacije za najbolji selfie u Banjoj Luci
24
Postavljene klupe za "prvi" poljubac i označene lokacije za najbolji selfie u Banjoj Luci
S ciljem obogaćivanja turističke ponude, na više lokacija u gradu Banja Luka postavljene su klupe "prvog poljupca" i table koje označavaju najljepša mjesta za fotografisanje.
Klupe se nalaze u Aleji Svetog Save, na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske, na šetalištu uz Vrbas u naselju Obilićevo i u Parku Mladen Stojanović, dok su table postavljene u Parku Petar Kočić, na mostu Patre
i na vidikovcu na Banj brdu.Oba projekta realizovala su udruženja građana, koje je Grad podržao putem Javnog poziva za razvoj turizma o temi "Razvoj mikrolokacija grada Banja Luka s ciljem promocije turizma".

"Cilj nam je bio da se kreiraju i promovišu atraktivne mikrolokacije u Banjoj Luci, koje doprinose stvaranju prepoznatljivog imidža našeg grada kao turističke destinacije", kazao je v.d. načelnika Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Neven Stanić.Projekat "Klupa prvog poljupca" je sprovelo udruženje građana "Marko Polo", a ideja je bila stvaranje lokacija koje se vezuju za ljubav, tajne i koje se uz određeni događaj pamte i prepričavaju cijeli život.

Projekat "Banja Luka selfie spot" realizovalo je udruženje građana "Turistička tačka", a postavljene table za najbolja mjesta za popularne selfije promovisat će atraktivne lokacije u gradu. Mapa sa postavljenim tablama bit će dostupna na internet stranici Turističke organizacije grada."Ovaj projekat će turistima, a posebno mlađoj populaciji koja posjećuje Banju Luku, omogućiti određen vid dodatne zabave dok prate mapu i traže obilježene lokacije, kao i dok na istim prave kreativne i zabavne selfie fotografije, ujedno promovišući naš grad, dijeljenjem fotografija na društvenim mrežama", zaključili su iz resornog odjeljenja Grada Banja Luka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: